Delikatesni ponedeljak s Fulbrajtom i prijateljima


Udruženje “Fulbrajt i prijatelji” prenosi deo atmosfere iz Amerike kroz pripremu dobro poznate hrane, čuvene muzičke hitove i neformalno deljenje utisaka njegovih članova sa programa
razmene na kojima su učestvovali.

Ukoliko do sada niste bili u Americi, ili biste je opet posetili, a uživate u tipično američkim specijalitetima, ovo je odlična prilika da se prepustite i uživate. Dođite u KC “Grad” (Braće Krsmanović 4, Beograd) u ponedeljak, 10. juna u 19:00 da se družimo i uživamo u
specijalitetima američke kuhinje. Na meniju će biti krofne, hotdogovi i američka pita sa višnjama.

Američka vlada omogućava već nekoliko decenija doktorantima, stručnjacima iz različitih oblasti, studentima osnovnih i master studija i srednjoškolcima da provedu određeno vreme u SAD i prošire svoja profesionalna znanja i iskustva, uče o kulturi i običajima Amerikanaca i upoznaju se sa njihovim svakodnevnim životom.

Udruženje “Fulbrajt i prijatelji” okuplja stipendiste svih programa razmene američke Vlade koji se sprovode u Srbiji, a među kojima su Fulbright, Hubert H. Humphrey, Ron Brown, Junior Faculty Development Program, International Visitors Leadership Program i ima za cilj promociju profesionalne i akademske izvrsnosti i sprovođenje pozitivnih društvenih promena. Između ostalog, cilj Udruženja je jačanje međunarodne kulturne, institucionalne, naučne i profesionalne razmene i saradnje između Srbije i SAD.

Povedite svoje prijatelje i prijateljice, kolege i koleginice, rodbinu i sve one koji vole da ponovo otkriju dobro poznate ukuse, jer kako kaže poslovica “Reci mi, zaboraviću. Pokaži mi, zapamtiću. Uključi me, razumeću”.

Cena bona je 250,00 RSD – Sva prikupljena sredstva biće potrošena u humanitarne svrhe!